Top hry 2019

3 nejočekávanější hry | 2019

Na co se můžeš těšit? Rychlá ukázka 3 TOP her 2019.

Ještě nevyšly ani ty nejžhavější hry 2018 a už mluvíme o příštím roce. Ano je to tak. Nechceme totiž aby sis myslel , po té co dohraješ podzimní novinky jako je Battlefield V, Call of Duty: Black Ops 4 či Hitman 2, že nebudeš mít v únoru co pařit. Vypadá to že v roce 2019 se rozhodně nudit nebudeš. Přesvědč se sám.

Anthem

Datum vydání: February 22, 2019 | Vývojáři: EA, BioWare, Frostbite

Vstoupíš do světa v polo robotickém oblečení, kde máš za úkol chránit poslední hrstku lidstva a občas, když bude čas, sebrat i nějakou tu kořist. Podobně jako u Destiny je Anthem zaměřená na více hráčů. Hra slibuje tryskové boty, díky kterým můžeš lítat ve vzduchu i pod vodou, souboje s obrovskými příšery a boje s živelnými katastrofy.

Atomic Heart

Datum vydání: 2019 | Vývojáři: Mundfish

Atomic Heart, jak už trailer ukazuje nebude rozhodně pro „dětičky“. Děj se odehrává v „otevřeném světě“ někde v Sovětském svazu. Hra je na podobné vlně jako Metro či Fallout a to, že se inspirují od tvůrcu „childhoods“, je jen další plus.

Doom Eternal

Datum vadání: 2019 | Vývojář: id Software

Id Software přichází z dalším dílem a není se čemu divit, po takovém úspěchu v roce 2016. Doom Eternal bude přímým pokračováním DOOM (2016). Nyní sejdeš na „matičku zem“, kde je doslova rozpoutané „peklo na zemi„. Apokalyptická hra s pohledu „first-person“ ti nabídne ještě více příšer, chapadel, klepet a kdo ví všeho ještě.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *