Counter strike global offensive

Novinky v CS:GO

Dnešní aktualizace je až překvapivě objemná, a kromě dvou nových map (Biome a Subzero) přináší také změny hratelnosti. 

Mění se mapy

Jak už jsme naznačili, počínaje dneškem můžete ve hře Counter Strike: Global Offensive navštívit dvě nové mapy, Biome a Subzero. Konkrétně jsou dostupné ve skupině nenáročných map Sigma, kde Valve shromažďuje data oblíbenosti. To znamená že sbírá čas ( odehraných hodin ) které se stráví na určité mapě a podle toho mapu nechá či odstraní, to platí pro všechny mapy, ne pouze pro ty nové.

S oblíbeností map se ostatně pojí i další změna. Mapa Austria byla natolik populární v nenáročném režimu, že nahradila mapu Canals. Naopak definitivní sbohem dej mapám Shipped a Insertion.

Nakupování a ceny zbraní

Mimo map se pak Valve zaměřili na snížení dopadu prohry prvního kola (tzv. „kola s pistolemi“). V kompetitivních zápasech tak nově oba týmy začínají každou polovinu s jednokolovou „sérií proher“, která se resetuje s vyhraným kolem. Podle upravených vzorců je teď za prohru prvního kola uděleno 1 900 dolarů (dříve 1 400), za prohru druhého kola v řadě 2 400 a tak dále. Závěrem se ještě hodí zmínit změny zbraní CZ75 a Tec9 doprovázené snížením ceny zbraní SG553 a AUG. Tak už na nic nečekej a vyzkoušej si nové mapy pěkně naživo!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *