Brawl Stars postavy

Brawl Stars recenze | Hra která tě jen tak neomrzí – TOP #1

[youtube v=“tEKTHxqIqJY“]

Brawl Stars recenze:

Připravil jsem si pro vás recenzi na mobilní hru Brawl Stars. Rozeberu zde postavy Brawl Stars, divize, zmíním se o kolu štěstí a samozřejmě se podělím o své dojmy. Užijte si mou Brawl Stars recenzi.

Nebudu chodit kolem horké kaše, ale tato hra je naprostá bomba.
Toto je přesně ten typ hry, u který ti je jedno že ráno v 7 vstáváš do školy či práce, hlavně ať to kolo vyhraješ. A jestli to nevyjde, tak co se dá dělat, jeden fight trvá přibližně tři minuty a ty už tě přece nezabijou. Přestože si to už říkáš tak dlouho že je dávno po 3 hodině ranní.  Vyzkoušel jsem si to na vlastní kůži. Ten pocit z hraní je skvělý, ale vstávání už horší. A ano, světe div se, jedná se o hru na mobil. Brawl Stars je rychlá multiplayerová hra od tvůrců Clash of Clans, Clash Royale a Boom Beach.  Podporuje platformy Android i iOS. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších mobilních her, a tak si jí pojďme trochu přiblížit. 

Hra má hned několik herních režimů.Většinou jedna hra nepřesáhne 3 minuty. Hrát můžeš hned s několika postavami, které si v průběhu hry odemykáš za expy.

Do bitvy se můžeš vydat buď s přáteli anebo sólo. Po odemčení, máš na výběr hned několik desítek postav (Brawlerů) se super schopnostmi na které si můžeš koupit skiny s kterými se v aréně jen tak neztatíš. Můžeš se také připojit a nebo přímo vytvořit skupinu s kamarády s kterými poté můžeš hrát a více taktizovat, hra tím získá ještě větší volume.

Herní režimy:

Gem Grab (3v3):
Úkolem tvého týmu je zneškodnit nepřátele a při tom získat a držet alespoň 10 drahokamů, jakmile získáte daný počet drahokamů spustí se odpočet 15 sekund. Jestliže umřeš drahokamy ztratíš. Pickni si postavu a vydej se se sílou šampiona do arény pro vítězství.

Showdown (Solo / Duo):
V dnešní době režim battle royal dost letí a ani zde to není vyjímkou. Nastup do arény vysbírej energii pro svého Brawlera a přežij všechny ostatní. Vítěz je jen jeden!

Heist (3v3):
Znič plný safe diamantů nepřátelům dřív než se to povede jim.

Robo Rumble:
Velmi speciální režim, jedná se o herní režim který je přístupný na dva dny z celého týdne. Sbíráte tikety a poté je využijete do hry jako sázku.

Herních režimu je více, krom těchto si můžete zahrát třeba fotbal, ve hře máte na výběr maximálně z 5 režimů. První dva režimy jsou stále stejný. Gem Grab a Showdown, tedy až na mapu která se změní každých 24 hodin. Další dva herní režimy se mění po dnech, zde můžete narazit na fotbal, safe, či vylepšenou verzi gem grab atd. Poslední 5. je zpřístupněný pouze na dva dny v celém týdnu a tím pádem je nejvíce vzácný. Brawl Stars také obsahuje kolo štěstí.

Brawl-stars- el-primo-brawler

Brawl Stars postavy:

Mezi moje nejoblíbenější postavy v Brawl stars patrí tyto

Shelly:
Má brokovnici, jestliže je u nepřátele blíž ubere mu víc. Ovšem je takz. docela papírová tak nebuď greedy.

Nita:
Připomíná mi Annie z League of Legends. Holčička se zuřivým medvědem.

Colt:
Hodně velký range. Pouze na dálku, také je dost papírový.

Bull, Jessie, El Primo, Barley, Penny

V mobilní hře Brawl Stars je samozřejmě mnohem více postav. Touto recenzí jsem chtěl hru Brawl Stars pouze přiblížit. Jestliže chcete více informací zkuste článek Brawl Stars postavy.

Rank:

Ano i zde jsou divize. Každý začíná v bronzu 1. Divize v BrawlStarsjsou jak v CS:GO nejnižší číslo nejhorší.
Do vyšší divize se dostaneš pomocí expení postav, čím vyšší level postavy tím vyšší rank, Samozřejmě záleží i na výhrách. Ale to je mnohem složitější. Takže si stačí zapamatovat že když budeš vyhrávat budeš stoupat, když získáš další level na postavě, budeš stoupat. Jestliže získáš další level na postavě ale pak prohraješ a postava bude mít méně expů než na daný level potřebuješ. Klesáš.

Přemýšlíte jakou další hru na mobil si stáhnout podívejte se na náš článek TOP 8| Nejlepší hry na mobil zdarma

Přidejte se k nám do klanu Sportyvgauci přímo ve hře Brawl Stars.
Ke stažení na Android | iOS

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *