pes_2019 vs fifa

Recenze: Hráli jsme PES 2019 | Co si o novince myslíme?

pes_2019 vs fifa

Jak PES 2019 vypadá a jak se hraje?

Grafika PES 2019 se mi zalíbila hned na poprvé, už jen úvodní intro před zahájením zápasu je úžasný. Je vidět velký pokrok u hráčů. Hráčům můžeš dokonce spočítat i pihy na obličeji či vlasy na hlavě. Během hry se na hráčích ukazují známky potu. Pohyby hráčů vypadají také mnohem více realisticky, Jediné co mě zarazilo byla část „mimo“ hru, kdy si jeden z hráčů klekl na střídačce a žalostně se o ní opřel. Ruce se mu zkřížili jedna přes druhou nebo spíš jedna do druhý a k opření mu chybělo asi půl metru. Tyto detaily doufám že vyřeší hned první update a hra se stane z grafické stránky dokonalou. Školení vlastního hráče (příběhová kampaň) je o něco vylepšena, máš na výběr z mnohem více dovedností oproti předchozí verze. Kličky, skluzy, střely, dloubáky a mnoho dalších pohybů jsou, jak už jsem zmiňoval, opravdu propracovaný.

Hra není nijak náročná na hraní . Po přizpůsobení klávesnice nebo gamepadu (máš na výběr ze dvou základních nastavení + vlastní) se během jedné či dvou her v klidu do základního ovládání hráče dostaneš. Samozřejmě najdeme i online část, kde si změříš síly s reálným člověkem.

Jediná věc která mi vadí a byla do serií PES brána jako samozřejmost je liga mistrů UEFA kterou bude mít tento rok FIFA.

Zajímá tě více informací o PES 2019? Přejdi na článek o PES 2019

„Menu je z vizuální stránky pro mě trochu nepřehledné. Ovšem co mě příjemně překvapilo byla hra sama taková. Vše co Konami slíbilo, bylo dodržené.“ říká Filip ze Sporty v gauči.

Hodnocení:

  • Hratelnost: 8/10
  • Grafika: 7/10
  • Příběhová kampaň: 7/10

Celkové hodnocení: 7/10

A co si o hře myslíš ty? Dej nám to vědět do komentářů.


Jestli je PES 2019 lepší než FIFA 19? To zatím nevíme ale po vydání FIFA ti tyhle ty dva rivaly  dopodrobna rozebereme, srovnáme a dáme vědět.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *