Fotnite | Season 7 | epic games

Další sezóna, nový update. | Epic Games| FORTNITE, SEASON 7

[youtube v=“https://www.youtube.com/watch?v=Fm9L1NosXps“]

Konečně přišla 7. sezóna ve hře Fortnite od Epic Games! Zima přinesla mnoho novinek na mapu Fortnite. Ziplines je nový způsob, jak cestovat z převýšení. Další novinkou jsou Stormwing letadla, díky ním se dostaneš zpět do oblak. Existuje samozřejmě mnoho dalších nových oblastí, které stojí za prozkoumání.

Nová sezóna také znamená zcela nový Battle Pass. Více než 100 nových exkluzivních odměn je připraveno k odemčení za stejnou cenu (950 V-dolarů). V této sezoně získáte progresivní oblečení Zenith a Lynx, okamžitě po zakoupení Battle Pass.
Epic Games přidal také nový typ kosmetické itemy: Wraps! Ty ti umožňuí přizpůsobit své zbraně a vozidla rúzným vzhledům, které odpovídají či doplňují vaše oblíbené oblečení. Majitelé Battle Passu také získají předběžný přístup k vlastnímu ostrovu v Creative: zcela nové místo, kde si můžeš navrhnout svůj vysněný ostrov Fortnite se svými přáteli.

Sezóna 7 nám tedy přinesla opravdu skvělé novinky a rozhodně, alespoň my, se těšíme až Epic Games vydá další update a novinky které slibují že by měli přibýt ve Fortnite.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *