Bloodstained - Ritual of the night

V Bloodstained – Ritual of the night se přeneseme mezi démony

Bloodstained - Ritual of the night

Japonské hry s osobitým grafickým zpracováním mají řadu příznivců. A právě ti se v červnu konečně dočkali Bloodstained: Ritual of the Night, která po několika průtazích konečně zamířila na trh. Na PC si ji můžeme zahrát od 18. 6. a o týden později i na konzolích Xbox One a PlayStation 4.

Tváří v tvář démonům

Bloodstained: Ritual of the Night je akční 2D RPG, které se odehrává v tajuplném gotickém sídle, plném děsivých démonů. Naším úkolem je zachránit před nimi nejen sebe, ale celé lidstvo. Pustíme se tedy do tvrdého boje, ve kterém budeme mít k dispozici jak sečné zbraně, tak i řadu užitečných schopností.

Možnost výběru herní postavy

Hlavní hrdinkou je osiřelá Miriam, mladá dívka, kterou postihlo děsivé prokletí. Její tělo se postupně proměňuje v krystal. A právě její dávný přítel Gebel, jehož kůže stejně jako Miriamina postupně krystalizuje, je strůjcem invaze démonů.

Pokud bychom se v kůži Miriam necítili dobře, můžeme si za svou herní postavu zvolit lovce démonů jménem Zangetsu. Samuraj má s peklem nevyřízené účty a netouží po ničem jiném, než vymítit démony v našem světě. Kromě katany a přitahovacího háku mu je mocnou zbraní i magický amulet.

Z dílny tvůrců Castlevanie

Za Boodstained: Ritual of the Night stojí Koji Igarshi, autor oblíbené Catlevanie. Jeho nová hra je výsledkem spolupráce studií ArtPlay, DICO a WayForward. Je zřejmé, že hráče čeká zajímavá grafika a podle slibů tvůrců i kvalitní akce.

Minimální požadavky:

  • Procesor: AMD FX-4350 / Intel Core i5-4460
  • Paměť: 4 GB RAM
  • Grafická karta: AMD Radeon R9 280X / GeForce GTX 760
  • OS: Windows 7

Doporučené požadavky:

  • CPU: AMD FX-6300 / Intel Core i5-4590
  • Paměť: 8 GB RAM
  • Grafická karta: AMD Radeon R9 290 / GeForce GTX 1050 Ti
  • OS: Windows 7

1 názor na “V Bloodstained – Ritual of the night se přeneseme mezi démony”

  1. Pingback: 10 nejlepších her, které se na trhu objeví v červnu

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *