tipy a triky ufc 3

15 tipů a triků, jak hrát UFC 3 #7

tipy a triky UFC 3

UFC 3 je bojová hra, za kterou stojí EA Sports. Běží na patformách PlayStation 4 a Xbox One a umožňuje single-player i multi-player režim. Fanoušci drsných soubojů, ve kterých lze uplatnit techniky z nejrůznějších bojových umění, si tak mohou vybrat jako soupeře umělou inteligenci nebo reálného protihráče z masa a kostí.

Velkou výhodou je, že v případě, kdy hráč není zkušeným bojovníkem, utrpí při porážce rány jenom jeho ego. I tak ale UFC 3 umožňuje užít si pořádně adrenalinovou zábavu a náležitě si vychutnat dosažená vítězství. Tady je několik tipů a triků, které vám pomohou porážet soupeře a užívat hru opravdu naplno.

1. Seznamte se s pravidly boje

Dokonce i MMA má svá pravidla. Seznamte se s nimi ještě dříve, než se pustíte do boje.

2. Nejprve je třeba ovládnout základy

Pokud se chcete opravdu dobře naučit nejen různé kopy a údery, ale také boj na zemi, je tu „Skill mode“. V něm se dokonale seznámíte s technikou boje.

3. Posunujte své hranice

K tomu, abyste získali potřebnou jistotu, zase slouží „Practice mode“. V něm si můžete dobře procvičit veškeré doposud naučené dovednosti.

4. I v kariérním módu je prostor pro získávání nových dovedností

Kariérní režim nabízí i prostor pro tréning. Ke každému zápasu je přiřazen čtyřtýdenní výcvik. Podle toho, na jaké příčce se nacházíte, vám budou zpřístupněny kardiovaskulární cviky nebo i trénink s postavami reálných hráčů.

5. Naučte se užitečné triky od těch nejlepších

Právě od úspěšných bojovníků můžete pochytit úspěšnou taktiku a nejrůznější triky. Proto využijte příležitosti a trénujte s opravdovými mistry.

6. Pracujte na své kondici

Každá aktivita, které se v kariérním módu zúčastníte, vylepší vaši kondici. Ideální je zejména sparing.

7. Vyvarujte se poranění při tréninku

Zdraví je pro zápasníka opravdu cenné. Proto pilně cvičte, ale nezničte se. Snažte se držet co nejblíže kolem 100 % doporučených aktivit. Pokud to totiž s námahou přeženete, může dojít k poraněním.

8. Pracujte na své obraně

Jedním z nejhorších okamžiků v MMA je, když vás soupeř zvládne vyřadit jedinou dobře mířenou ranou. Proto je nezbytné naučit se opravdu dobře bránit. Bude se vám to hodit zejména v zápasech proti protivníkovi, který má vyšší Grapple. Zejména nepodceňujte campy zaměřené na wrestling a jiu jitsu.

9. Naučte se, kdy blokovat ránu a kdy raději uhnout

Rozpoznat chvíli vhodnou k vykrytí soupeřova úderu je jednou ze základních schopností úspěšného bojovníka. Mnohdy je totiž strategičtější elegantní úhybný manévr. Získejte cit pro správné vyhodnocení situace.

10. Kopejte, jen když to je opravdu třeba

Kopy jsou v UFC 3 poněkud těžkopádné. Nicméně proti rychlým soupeřům jsou účinné ty nízké směrující na holeně. Vysoké kopy jsou pomalejší a hodí hlavně jako součást komba.

11. Nepodceňujte taktiku

Správná kombinace úderů dokáže zázraky nejen v MMA, ale i v tradičních bojových sportech.

12. Využívejte moment překvapení

Pokud použijete ránu nebo kop, které váš protivník v dané chvíli nečeká, můžete získat značnou výhodu.

13. Nacvičte si účinná konba

Stačí zautomatizovat si účinné a osvědčené série, jinak řečeno vědět kdy a kam praštit nebo kopnout, a máte úspěch téměř jistě v kapse.

14. Propagujte své zápasy

Nezapomeňte o sobě dát vědět. Upozorňujte na nadcházející zápasy. Čím více fanoušků o vás totiž bude mluvit, o to lepší soupeře získáte. A také se posunete na vyšší pozici v tabulce. Vlastní prezentací se zabývejte přinejmenším jednou týdně.

15. Trénujete, trénujte a trénujte

Ve sportu vítězství nikdy není zadarmo. Dokonce ani v případě, kdy je kolbištěm obrazovka. Pouze vytrvalost a snaha zaručí cestu na stupně vítězů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *