UFC 3

Pro drsné bojovníky tu je UFC 3

UFC 3

UFC 3 je součástí oblíbené bojové série od EA Sports. Umožňuje singleplayer i multiplayer režim a zahrát si ji můžeme na PlayStationu 4 a Xboxu One. V UFC 3 se staneme zápasníkem MMA. A to se vším všudy; budeme nejen bojovat, ale také tvrdě trénovat. A také se starat o finance a fanoušky.

Souboje v novém

Oproti předchozím dílům je nejvýraznější změnou přepracování systému soubojů. V UFC 3 skvěle fungují koly, údery i jejich blokování. Výborná je i možnost uhýbání těla. Naučit se se svým zápasníkem opravdu kvalitně pracovat zabere mnoho hodin času. I tak se ale můžeme v pouhém okamžiku snížené koncentrace okamžitě ocitnout v roli poraženého. Boj na zemi se nicméně žádných výrazných vylepšení nedočkal, což je škoda.

K úspěchu nestačí jen vyhrané zápasy

V režimu kariéry jsou sice vítězné souboje nejdůležitějším faktorem pro dosažení úspěchu, nesmíme ale podceňovat ani finanční stránku věci a základnu fanoušků. Peněz je nedostatek hlavně v počáteční fázi hry, kdy se naše postava ještě nestihla proslavit. Jenomže právě finance jsou třeba k získání přístupu na tréninky. A naše sláva je závislá na fanoušcích. Proto si musíme budovat jméno, dávat o sobě pravidelně vědět a neusínat na vavřínech.

Trénink pomáhá zlepšovat jednotlivé schopnosti

V UFC 3 je k dispozici hned několik tělocvičen zaměřených na různé techniky boje. Jakmile máme k dispozici dostatek peněz, můžeme si svobodně vybírat podle toho, zda potřebujeme trénovat kopy, údery nebo boj na zemi. K dispozici nám jsou tělocvičny zaměřené na wrestling, box a další bojová umění.

Povedená grafika a široká variabilita

UFC 3 má kvalitní grafiku a solidně zpracované herní mechanismy, jednotlivá utkání si tak opravdu vychutnáme. Mezi hlavní klady patří široké možnosti stylu boje a již zmiňovaný kvalitní soubojový systém.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *