hry zdarma PS Plus únor

Hry zdarma pro členy PS Plus na únor

hry zdarma PS Plus únor

Jste členy PlayStation.Plus? Pak na vás v únoru jako každý měsíc čekají hry zdarma. A pokud jste se jimi ještě nestali, stále to můžete napravit. Pokud vás totiž některá z her, které zrovna naděluje, opravdu zajímá, vyjde váš zaplacení členství výhodněji, než kdybyste si ji koupili za plnou cenu.

Nutno říct, že nabídka bývá solidní; v lednu se v ní objevily série Uncharted: The Nathan Drake Collection a Goat Simulator. A únor je ještě bohatší. Celá Bioshock: Collection, The SIMS 4 a navíc ještě Firewall Zero Hour pro uživatele Playstation VR.

1. BioShock: Collection

https://www.youtube.com/watch?v=iRWexlrZJc4

BioShock: Collection obsahuje všechny tři díly úspěšné FPS série. Vývojáři z Digital Extremes nás v prvních dvou dílech zavedou do podvodního města Rapture, v posledním pokračování nazvaném BioShock Infinite se pro změnu vypravíme do Columbie, která se vznáší vysoko v oblacích. Kampaně sice neumožňují multiplayer, takže s parťákem si tentokrát nezahrajeme; na druhou stranu ale získáme veškerý dodatečný obsah.

2. The Sims 4

https://www.youtube.com/watch?v=z00mK3Pxc8w

Populární sérii The Sims není třeba dlouze představovat. Svět, který se v ní hráčům otvírá, je podobný tomu reálnému; je ale barevnější, optimističtější a pro mnohé lepší. Za dobu své existence si The Sims našly značný počet příznivců a aktivních hráčů. A právě letos slaví dvacetiny. Pokud si chcete vybudovat paralelní existenci ve virtuálním světě, kde budete žít podobně, jako v tom reálném, budou vás The Sims 4 od Electronic Arts bavit.

3. Firewall Zero Hour

Bonbónkem pro majitele Playstation VR je FPS střílečka Firewall Zero Hour, za níž vděčíme vývojářům z First Contact Entertainment. Hra nabízí dostatek prostoru pro taktizování a také opravdu velký počet různých zbraní. Navíc stále přibývá nový obsah úplně zdarma.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *