E3 2019

Herní veletrh E3 proběhne v Los Angeles

E3 2019

Veletrh E3 je jednou z největších událostí herního světa, které se tradičně účastní známé společnosti a vývojáři. Jaké nejdůležitější novinky nám letos nachystali?

Doom i Wolfenstein se vrací

Nové záběry z Doom: Eternal a Wolfenstein: Youngblood, které se mají na trhu objevit ještě v letošním roce, představila Bethesda. Obě střílečky patří mezi nesmrtelnou klasiku a získaly si značnou oblibu již v devadesátých letech minulého století. Wolfenstein nás zavede do Paříže v době nacistické okupace, Doom přímo do pekla.

Cyberpunk 2077

Lákavě působí novinka z dílny tvůrců Zaklínače 3. Cyberpunk 2077 představil sám Keenu Reeves. Vydání je plánováno na 16. 4. 2020.

The Sims vyrazí do tropů

Představen byl i nový datadisk populárních the Sims 4. Na tropický ostrov se v něm vypravíme už 21. června.

Chystá se i Hra o trůny

FromSoftware prezentovala úplně první ukázku z chystané Elden Ring. Předlohou hry je Hra o trůny a na jejím vývoji se podílí i sám autor proslulé ságy R.R.Martin.

Microsoft informoval o novém XBoxu i xCloudu

Roušku tajemství zahalující připravovaný XBox nové generace poodhalil Microsoft. Konzole, prozatím pracovně nazývaná Scarlett, má mít procesor AMD Ryzen vyrobeny 7 nm technologií a grafické jádro AMD Radeon NAVY.

Microsoft se ale více zaměřil na prezentaci projektu xCloud, který je určen již pro současné konzole. Start nové streamovací platformy je naplánován již na letošní říjen. Má umožnit plynulý chod nejnovějších her i na starších zařízeních.

Více akce v Minecraftu

Překvapením byla nová verze Minecraftu s podtitulem Dungeons, kde došlo k výrazným změnám. Stylově novinka připomíná spíše diablovku.

Star Wars se vrací

Na podzim se dočkáme i nového dílu Star Wars nazvaného Jedi: Fallen Order. Akční RPG  vyjde 15. listopadu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *