TOP 9 HER září

Top 9 her na září

TOP 9 HER září

Pro většinu studentů prázdniny skončily. Návrat ke každodenní rutině není potěšující, obzvlášť když s prvním zářijovým dnem přišly i bouřky a ochlazení. Jednou z možností, jak se odreagovat, je zahrát si nějakou pořádnou pecku. A v září nás naštěstí čeká celá řada zajímavých novinek, které uvítají zejména fanoušci sportu a rychlých kol. Ti budou mít opravdové žně. Ani milovníci akce ale nepřijdou zkrátka.

1. WRC 8

5. září se po dvouleté pauze na trhu objeví nový díl závodů WRC. Vývojáři z Kylotonn Games nám slibují dynamicky se měnící počasí, kvalitní grafiku i další novinky. Zahrajeme si na PC, PlayStation 4, Xboxu One a dokonce i na Nintendo Switch.

2. NBA 2K20

Na začátku školního roku si na své přijdou i fanoušci basketbalu. Na 6. září je totiž naplánováno vydání špičkového simulátoru NBA 2K20 z dílny studia Visual Concepts ve verzi pro PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Tentokrát je součástí hry také kvalitní příběhová kampaň. A zahrát si budeme moci i za ženské týmy.

3. Gears of War 5

https://www.youtube.com/watch?v=Wc0ITL7as0s

Ti, kdo místo sportu a arenalinu na závodní dráze preferují akční hry, se mohou těšit na pátý díl populárních Gear of Wars. Na trh ho uvede 10. září studio The Coalition. Fanoušci série si tak mohou vychutnat další pokračování propracovaného příběhu. Tentokrát budeme pátrat po tajemství rodinných klenotů a zejména náhrdelníku hrdinky Kait. Střetneme se s nepřátelskou rasou Swarm, která by mohla planetu Sera zcela zničit, a svou roli sehraje i stará garda. V multiplayrové online hře se můžeme těšit na oblíbený Horda režim, kooperativní mód i nové taktické prvky. Zahrajeme si jak na PC, tak na Xboxu One.

4. Blasphemous

Slibným počinem, jehož vydání je naplánováno na 10. září, je 2D hra Blasphemous od The Game Kitchen. Ocení ji milovníci akce, tajuplných scenérií a neotřelé grafiky. Do likvidace nebezpečných monster se budeme moci pustit na PC, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendu Switch. Čeká nás urputný boj tvář v tvář.

5. Efootball PES 2020

https://www.youtube.com/watch?v=fK3_uf8FLHc

Třetí novinkou s premiéru 10. září je eFootball 2020. Vývojáři ze společnosti Konami získali výhradní licenci italského klubu Juventus Turin a snažili se vytvořit konkurenci slavné FIFA, jejíž nová sezóna vyjde až koncem měsíce. Zda se jim to podařilo si budeme moci ověřit na PC, PlayStationu 4 i Xboxu One.

6. NHL 20

V září nepřijdou zkrátka ani fanoušci hokeje. Ovšem jen ti, kteří vlastní PlayStation 4 nebo Xbox One. Od 13. 9. si budou moci koupit novou sezónu NHL z dílny EA Vanocouver.

7. Daymore 1998

https://www.youtube.com/watch?v=0JvUNTToGtg

Třetí zářijovou akční hrou, která by neměla uniknout pozornosti žádného náruživého hráče, je Daymore 1998 od Invader Studios. Ta vypadá na opravdovou chuťovku, silně totiž připomíná proslavený Resident Evil. Nebezpečná nákaza zapříčinila zombie apokalypsu. A my se budeme moci do boje proti nebezpečným monstrům pustit od 19. září, prozatím jen na PC. V blízké době je ale v plánu i verze pro PlayStation 4 a Xbox One.

8. Devil’s Hunt

Přímo do pekla plného démonů se můžeme vypravit v singleplayer akci Devil’s Hunt 17. září. Layopi Games nám připravilo děsivý svět a zajímavý fantasy příběh na motivy románu Equilibrium. Devil’s Hunt bude zatím k mání jen pro PC, na konzole se má dostat až v prvních měsících následujícího roku.

9. FIFA 20

Fotbaloví fanoušci budou mít svůj velký den 24. září, kdy vyjde populární FIFA 20 pro PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Čeká nás nové pojetí standardních situací, zahrát si budeme moci pouliční fotbal i profesionální futsal.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *