herní novinky únor 2020

Co nás čeká v únoru?

herní novinky únor 2020

Únor pomalu klepe na dveře. Teplého počasí se jen tak nedočkáme a sněhová nadílka prozatím dorazila jen do těch nejchladnějších míst ve vysoké nadmořské výšce. Navíc komu by se chtělo mrznout venku, když si můžeme pěkně v teple a v pohodlí konečně pořádně zahrát. Proto jsme obzvlášť zvědaví, jaké herní lahůdky nám jeden z nejstudenějších měsíců v roce připravil.

1. Monster Energy Supercross 3 – The Official Videogame

Hned 4. února se svého šálku kávy dočkají milovníci dvou rychlých kol. Studio Milestone totiž uvede Monster Energy Supercross 3 – The Official Videogame. V licencovaném šampionátu realistického supercrossu je připraveno 15 stadionů. Navíc se můžeme těšit na multiplayer, kooperativní režim i editor tratí. Tvůrci nediskriminovali ani něžné pohlaví, nově je mezi herními postavami i žena. Závodit můžeme na PC, Xboxu i PS 4.

2. Zombie Army 4: Dead War

Na 4. února se chystá i vydání další hry, tentokrát se ale namísto závodění pustíme do boje se zombíky. A ne ledasjakými. Dostaneme se to do 40. let minulého století a půjde po nás nemrtvá armáda samotného Hitlera. My se budeme snažit zachránit svět. Brutální akci si užijeme na Xboxu i PS 4. Hráči na PC si mohou Zombie Army: Dead War pořídit na Epic Games.

3. LUNA The Shadow Dust

Klasická animace neztratila své kouzlo ani v období největšího rozkvětu počítačové grafiky. Kreslená adventura plné hádanek si svůj okruh příznivců zaručeně najde. LUNA The Shadow Dust od Lantern Studios vychází 13. února a zahrajeme si nejen v OS Windows, ale také na počítačích s macOS a Linuxem.

4. Darksiders Genesis

Majitelé Xboxu a PS 4 se 14. října konečně dočkají vydání čistokrevné diablovky Darksiders Genesis od studia THQ Nordic. Dostupná bude i Collectors Edition.

5. Wasteland Remastered

https://www.youtube.com/watch?v=YACKFZco7UI

Pro milovníky staré dobré klasiky nachystali vývojáři z inXile Entertainment a Krome Studios remasterovanou verzi postapokalyptického RPG Wasteland. Populární vidohru z konce osmdesátých let si zahrajeme na PC a na Xboxu od 25. února.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *