co nás čeká v březnu

Co nás čeká v březnu?

co nás čeká v březnu

Březen klepe na dveře a nás zajímá, jaké herní novinky jsou pro nás připraveny. A jelikož první jarní dny bývají chladné, jsme rádi, že opravdu je na co se těšit.

1. Ori and the Will of the Wisps

Plošinovka Ori and the Blind Forest z dílny studia Moon bude mít pokračování. Ori and the Will of the Wisps vyjde 11. března ve verzi pro PC a pro Xbox One. Opět se podíváme do fantastického světa, kde na našeho hrdinu budou útočit děsivé příšery. A údajně nás čeká mnohem více opravdové akce.

2. Nioh 2

Milovníci temných fantasy příběhů a historie orientu dobře znají hru Nioh. A po třech letech se konečně dočkají jejího pokračování, které vzniklo ve studiu Team Ninja. Těšíme se, protože i druhý díl jse odehrává v minulosti a stejně jako ten první je dějově zasazen do Japonska. Od akčního RPG si slibujeme kvalitní zábavu, skvělou grafiku a nějaké novinky. Nioh 2 je určen pouze majitelům konzole PlayStation 4 a zahrát si ho budeme moci již 13. března.

3. Doom Eternal

Vydání Doom Eternal jako správní milovníci osvědčené klasiky nedočkavě očekáváme. A po odložení původního prosincového termínu jsme ještě žhavější pustit se do boje s tím nejhorším zlem. A samozřejmě jsme odhodláni uštědřit pekelným démonům drtivou porážku. Vypadá to, že nám společnost ID Software připravila opravdovou lahůdku pro milovníky drsné akce, opravdu účinných zbraní a spousty děsivých protivníků. A to vše ve skvělé grafice. Jak se jí to povedlo si budeme moci ověřit 20. března na PS 4, Xboxu One, Switchi, PC. A dokonce i na nové platformě Stadia.

4. Half-Life: Alyx

Další kultovní novinkou je akce Half-Life: Alyx, která se má na trhu objevit 23. března. Je určena pouze pro PC a nezahrajeme si je bez VR brýlí. Ti, kdo je zatím nemají, by se je měli rychle pořídit. Valve Corporation nám totiž slibuje kvalitní adventuru, ve které nebudou chybět ani nemrtví krtci přezdívaní headcrabové.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *